Pompe si motoare

Vizualizare ca Grilă Listă

1 articol

pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

1 articol

pe pagină
Setați descendent

Pompele sunt masini hidraulice, care transmit lichidului energia mecanica a unei surse externe. Aceasta este o masina de lucru ce transforma energia mecanica primita in energie hidraulica cedata lichidului, cu caracteristicile variabile: presiunea și viteza lichidului.

Functionarea impecabila a pompelor este cruciala, nu numai pentru disponibilitatea sistemului, ci si pentru disponibilitatea acestuia, intrucat valorile crescute ale scurgerilor pot afecta randamentul sistemului. Astfel pompele hidraulice din gama Parker vin intr-o serie larga de configuratii, precum modele cu piston variabil, cu roti fixe si pompe cu ventile fixe. Acestea sunt fabricate sub un control strict al calitatii, fiind utilizate cele mai bune materiale existente. Pompele, la fel ca toate produsele Parker, sunt disponibile cu comenzi electronice si computerizate.

Motoarele hidraulice Parker vin intr-o gama larga de configuratii, oferind cele mai bune performante de pe piata si in acelasi timp o compensare reala a uzurii si o durata de viata mai lunga. Motoarele Parker sunt disponibile cu debit fix sau variabil, si viteze cuprinse intre ½ rpm si 13000 rpm. Printre motoarele hidraulice oferite de Parker regasim motoare cu roti dintate, motoare cu pistoane, motoare orbitale, acestea sunt special concepute pentru a indeplini toate conditiile de calitate.

Prin usurinta motoarelor hidraulice de a inlocui motoarele electrice, acestea vin cu o serie de avantaje precum: o mai mare usurinta in utilizare comparabil cu motoarele electrice, viteze variabile, capacitate indelungata de functionare fara ca acestea sa fie conectate la surse electrice, puterea poate fi foarte usor controlabila, avand o gama extinsa de variabilitate.

PH Hidro Pneumatic iti ofera produse la cea mai inalta calitate de pe piata, pompele si motoarele prezente in magazinul nostru sunt cele mai bune solutii pentru nevoile dumneavoastra, oferind fiabilitate si calitate la cel mai inalt nivel, fiind usor de intretinut, Parker optand pentru o nevoie minima de mentenanta a produselor sale.

Copyright 2021 © PH Hidro Pneumatic