Pompe cu palete

Vizualizare ca Grilă Listă

1 articol

pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

1 articol

pe pagină
Setați descendent

Pompele cu palete sunt un tip special de pompe ce au ca avantale durata mare de viata, pulsatii mici de presiune si functionare silentioasa. Cea mai simpla pompa cu palete este formata dintr-un rotor ce se roteste in interiorul unei cavitati circulare cu diametru mai mare, astfel ca cele doua centre, atat ale rotorului cat si a cavitatii sunt decalate, lucru ce provoaca excentricitate. Pe partea de aspiratie a pompei, camerele formate de palete au volum crescator, iar pe partea de refulare acestea scad in volum, lucru ce va forta fluidul sa iasa din pompa.

               PH HIDRO PNEUMATIC iti ofera setul complet de pompe cu palete Parker, ce vor oferi functionabilitate si durabilitate exceptionale, acestea fiind alegerea ideala chiar si pentru aplicatiile industriale si mobile mai provocatoare. Printre pompele cu palete prezente in magazinul nostru, puteti regasi urmatoarele serii: T6*, T67* si T7* sunt ideale pentru aplicatii industriale, acestea vor reduce substantial costurile de instalare si productie si vor putea functiona pentru un numar foarte mare de ore, disponibile pentru presiune de pana la 320 bari. Pentru usurinta instalarii in sistemul dumneavoastra, acestea vin cu acelasi format al corpului, indiferent de debit. De asemeni puteti regasi si pompe seria T6*M, special conceputa pentru aplicatii mobile, permitand un ciclu foarte rapid de schimbare a presiunii alaturi de o repetabilitate foarte precisa a debitului; pompe seria T7 disponibile pentru viteze variabile, sunt solutia ideala pentru servomecanisme.

               Pompele cu palete furnizate de magazinul nostru vor eficientiza sistemului dumneavoastra, lucru ce va duce la scaderea costurilor de intretinere si productie. Fiind proiectate si fabricate folosindu-se cele mai moderne tehnologii, acestea furnizeaza cel mai bun randament de pe piata, putand functiona in parametrii nominali pentru o durata foarte mare de timp.

Copyright 2021 © PH Hidro Pneumatic