Acumulatori

Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-12 din 13

Pagină
pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-12 din 13

Pagină
pe pagină
Setați descendent

Acumulatorii hidraulici sunt echipamente hidraulice cu rolul de inmagazinare a energiei hidraulice si, in caz de necesitate, de punere a acesteia la dispozitia sistemului hidraulic din care acestea fac parte. Gama de acumulatori Parker ofera reglare precisa si sunt destinate pentru sprijinul sistemului hidraulic de a functiona in parametri optimi.

               PH HIDRO PNEUMATIC ofera o gama completa de acumulatori pentru un interval extins de presiuni in functie de cerintele aplicatiilor, de asemeni acumulatorii cu membrana sunt ideali pentru aplicatiile in care spatial si greutatea sunt factori importanti. Acumulatorii cu balon cu capacitati cuprinse intre 0.2L si 575 l, fabricati din cele mai bune materiale existente pe piata, acumulatori cu piston disponibili intr-o serie mare de configuratii pentru diferitele aplicatii, cu un raport pret-calitate excelent, design compact, etc. In acelasi timp PH HIDRO PNEUMATIC iti pune la dispozitie blocuri de siguranta pentru acumulatori ce include caracteristici pentru a face instalarea, operarea si mentenanta acumulatorilor hidraulici sigura si convenabila. De exemplu blocurile de siguranta pot fi folosite pentru a izola sau inchide acumulatorul in cazul in care exista scurgeri sau pentru realizarea unui revizii generale.

               Acumulatorii hidraulici Parker sunt compatibili cu o varietate de fluide si intervale de presiuni, disponibili intr-o varietate de materiale pentru a se potrivi mediului in care acestia vor fi instalati pentru diferitele aplicatii. Acumulatorii oferiti de PH HIDRO PNEUMATIC sunt construiti in urma unui studiu intens asupra cerintelor pietii, Parker Olaer dezvoltand sisteme de simulare foarte sofisticate pentru a optimiza functionarea acestora.

               Printre functiile indeplinite de acumulatorii hidraulici regasim: functia de control a volumului prin care se absoarbe variatia de volum indusa de schimbarile de temperatura intr-un circuit hidraulic inchis, functia de compensare a presiunii prin intermediul careia se absorb cresterile/scaderile bruste de presiune ce vin de la pompa sau alte componente ale circuitului hidraulic pentru controlul debitului, precum si functia de stocare a energiei in caz de urgenta prin care acumulatorii hidraulici pot oferi suficienta energie sistemului pentru a se indeplini o operatie sau chiar pentru a se realiza un intreg ciclu hidraulic.

Copyright 2021 © PH Hidro Pneumatic