Bloc de siguranta

Nu se pot găsi produse care să coincidă cu selecția.

Blocurile de siguranta sunt aparate hidraulice includ caracteristici tehnice ce permit instalarea, intretinerea si functionarea in siguranta a acumulatorilor hidraulici. De exemplu, acestia pot fi utilizati pentru a izola sau chiar a opri acumulatorul hidraulic in cazul in care exista o scurgere sau in cazul in care trebuie efectuata o intretinere generala.

               Magazinul nostru, PH HIDRO PNEUMATIC va ofera gama extinsa de blocuri de siguranta hidraulice pentru toate tipurile de aplicatii hidraulice, fie standard sau speciale, acestea fiind solutia ideala pentru dumneavoastra. Ca exemple de aplicatii unde pot fi instalate blocuri de siguranta putem enumera: centrale hidroelectrice, prese hidraulice, generarea energiei electrice, facilitati de asamblare a autovehiculelor, masini unelte, macarale si multe altele. Sunt disponibile intr-o varietate de dimensiuni, avand diametre nominale DN10, DN16, DN20, DN24, DN32.

               Blocurile de siguranta Parker sunt disponibile in magazinul nostru intr-un numar foarte mare, pentru diferite caracteristici si configuratii, va rugam sa ne contactati. Acestea sunt special proiectate si construite dupa numeroase teste facute atat in laborator cat si in medii extreme de lucru pentru a putea oferi siguranta necesara sistemului si pentru a putea opera optim.

Copyright 2021 © PH Hidro Pneumatic